söndag 18 januari 2015

Miljöträning deluxe!

I onsdags var jag och Susanne och miljötränade med våra flickor! Vi började gå lite i centrum och stannade vid en staty som Hillevi tyckte var jätteäcklig. Där stod vi en stund och till slut kunde vi gå vidare och då gick vi in på Åhlens. Jag kikade såklart med butiksbiträdet att det var okej vilket det var! Vi gick runt lite bland kläder, schampo, parfymer och smink. Båda tjejerna skötte sig så himla bra. Hedda tog godis jättefint där inne. 
Men ett mål med miljöträningen är att hon ska kunna gå vid min sida utan godis och kunna sitta still i mer än två sekunder utan att skälla. Ska göra ett schema och mer strukturerat kring vår träning i olika miljöer. Det ska gå vägen! 

Hillevi och Hedda
Vi tog oss en promenad upp till Borås zoobutik och hejade på Linnea och Klara. Köpte lite tugg och träningsgodis då mitt hade tagit slut. Efter detta gick vi ner till torget, köpte olika lattar och varm choklad. Jättemysigt <3 

Maja och Amanda mötte oss utanför Åhlens. Maja var så duktig och pep inte en enda gång. :*


Lite tankar; besöka stan iaf en gång i veckan. Stå helt still på olika ställen och vara tyst (tex utanför Ica, i stan, på busstorget, utanför lägenheten), åka buss flera ggr i veckan och denna veckan börjar vi med att gå till Hestra (en bit från oss) och åka buss hem, cirka två hållplatser. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar