söndag 19 oktober 2014

En regnig söndag


Åh, söndagar som denna är helt i min stil. Sovmorgon och gos framför datorn och kissipissirundor med hundarna bara. Vid ett åkte vi till Kransmossen för att grilla med härliga hundmänniskor och hundar. Jag hade med mig Hedda som var superduktig! Hon gillar inte regn och sitt täcke, men det var knappt några protester. Några skall hit och dit, men över lag väldigt chill och söt. Smutsig hann hon också bli, som den golden hon är!
Dessie var hemma med husse och gick långpromenad under tiden.

Men när vi var klara med grill styrde vi kosan mot Byttorp för att hämta Dessie och lämna Hedda! Varenda söndag i 19 veckor framåt kommer vi träna rallylydnad med ett riktigt skönt och nytt gäng inomhus. Vi är alla på olika nivåer men jag tror vi kommer fixa det galant, vi är ju väldigt nybörjare. Superroligt och alla hundar var grymt duktiga! 
När vi skulle plocka ihop och städa fick alla hundar lägga sig någonstans i lokalen, de flesta låg på mattan där vi tränar, och träna på stadga. Dessie briljerade och var superdutti! Min älskade skrutta. 


Nu är båda hundarna supertrötta både i knopp och kropp. Jag är en stolt matte ikväll och jag är så glad att jag har hundar som lär sig snabbt och är smarta och duktiga. Mina små skitar! Veckan som kommer innebär massa träning; valpkurs, viltspår och stadspromenad <3 

1 kommentar:

  1. Hahhah! Jag ser ut som världens olyckligaste korvätande människa :P Och jag trodde Sven var en get först ;D

    SvaraRadera