lördag 30 augusti 2014

Dag 1; presentation av mig själv

För ett tag sedan skrev jag till mina vänner Cia och Jonna att jag ska göra bloggutmaningen. Men tycker det är svårt att presentera mig själv så jag har väntat lite. Nu har både Cia och Jonna börjat så jag får köra igång! Här kommer första;

Jag är Alexandra, snart 23 år gammal och bor i Borås tillsammans med min sambo. Jag jobbar med barn på ett fritids och pluggar upp min gymnasiekompetens då jag mådde väldigt dåligt sista året i gymnasiet och knappt orkade någonting.

Jag har spenderat hela min barndom och ungdom i stallet. Hållt i barnridning, jobbat i stall, hjälpt till under somrarna i ett stall hemma hos mamma och pappa. Jag har vart med i två allvarliga hästolyckor och en stor förebild, vägvisare och vän till mig dog i en ridolycka så där avtog ridningen fram tills jag i gymnasiet började rida på islandshästar. På deras ryggar är jag trygg. De är inte som någon annan häst eller ponny jag tidigare ridit.


Jag har de senaste åren blivit en fulländad hundnörd. Jag tycker knappt att något annat är roligt nästan, haha. Jag älskar att handla saker till hundarna - allt från godis till koppel. Min sambo uppskattar det inte lika mycket men vad gör det, han har andra intressen som tar plats (böcker och affischer bland annat). Jag kör endast med positiva träningsmetoder och känner ingen som helst dragning till korrigering och hårda skolan. Jag tycker att berikning är intressant och roligt att lära sig om - finns så mycket om man bara öppnar ögonen. Jag älskar att gå på föreläsningar och kurser! Hundfoder ligger mig också varmt om hjärtat och tycker det är mer än intressant att läsa på fodersäckar och hur andra ser på utfodring.

Jag gillar i alla fall spontanitet, att vara i skogen, utflykter osv. Det får mig att känna ro i hjärtat. Min favoritårstid är hösten och alla dess färger, sköna temperatur och rena luft.

Happhapp! Lite om mig. Jättesvårt att presentera sig själv ju!

Om du också vill köra bloggutmaningen så är hela listan här; 

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Presentera min hund
Dag 3 – Berätta om din hunds ras
Dag 4 – Din första hund
Dag 5 – Vilken mat äter din hund
Dag 6 – Renrasig eller blandras
Dag 7 – Hundsport
Dag 8 – Ditt bästa godisrecept
Dag 9 – Viktiga egenskaper när du väljer hund
Dag 10 – Ett roligt ögonblick med din hund
Dag 11 – Hur valde du kennel
Dag 12 – En ras du skulle vilja ha
Dag 13 – En ras du inte vill ha
Dag 14 – Det här älskar min hund
Dag 15 – Det här tycker inte min hund om
Dag 16 – Visa en rolig bild på din hund
Dag 17 – Ditt favoritminne med din hund
Dag 18 – Tik eller hane
Dag 19 – Varför har du hund
Dag 20 – Ditt mål för 2015

1 kommentar:

  1. Jättefin presentation ju <3 Glad att jag lärt känna den personen det står om i detta inlägget!

    SvaraRadera