onsdag 15 oktober 2014

Vad ska en ha?


Shopping, mina damer och herrar! Det är något jag älskar. I detta fallet är det dessutom viktiga saker! Jag behöver ett par hundtränarbyxor. Jag vill att dom ska sitta tight på hela benen och vid anklarna men även vara sköna och inte hårda/fasta/tighta i midjan. Jag har ett par jag SKA ha från fjällräven, men dom köper jag senare. Dyrt! Skulle fått i födelsedagspresent men mamma och pappa betalade valpkursen och lite annat istället. Så skönt att inte behöva betala den och istället köpa ett par billigare brallor.

Dessa är fina! Men verkar vara lite knepiga i storleken. Har sett på en del att dom inte verkar sitta så tight som jag vill vid fötterna. Är allergisk mot fladdrande brallor vid fötterna, så fult.

En annan modell. GALET fin färg, älskar den! Men ser ut som att tyget kanske är lite fladdrigt?
Färgen kan bli svår också för då måste jag köpa nya skor - svarta. Går inte kombinera med annan rosa som mina vardagsträningsskor är nu!

Ytterligare en modell. Tycker de verkar sitta tight. Ska vara mycket resor där det inte är förstärkningar också. Svart är däremot en dum färg med vita hundar! 

Måste helt klart sätta mig ner och kolla noga och se på andras bilder på brallorna. Skulle vilja köpa alla treeeee! Framförallt pröva dom åtminstone, men det går inte då fritidsfabriken endast har webshop + kommer till MyDog i vinter och jag vill ha innan det!

SKOR också! Jag har rosa Nike nu som jag älskar men skor slits mycket, framförallt när jag använder dom till _allt_. Ett par rejäla och snygga Salomon har jag vart sugen på ett bra tag nu. Jag testade ett par i somras och säger bara; SÅÅÅ SKÖÖÖÖÖÖNAAAA!

Svarta, fina, originella!

Dör av snygghet!

MEN DESSA!!!! ÅÅÅHHHHHH!!!!! Helt kär. 

Slutar säkert med rosa skor + svarta brallor. Så kan jag köpa mer sen, bara för att.... :D 

1 kommentar:

  1. Jag vill ha de rosa! Både skorna och byxorna. Så jäkla snygga att jag får lite ont i magen :P

    SvaraRadera