tisdag 12 augusti 2014

En vecka i Dalarna

I söndags kom vi hem efter en vecka i dalarna. Jag älskar det så himla mycket. Jag kan andras, tänka och vara helt lugn för det finns inga krav eller prestationer eller måsten att leva upp till där. 

Som vanligt har vi bott i Niclas mammas stuga som ligger mellan Borlänge och Falun vid sjön Valsan. Det är ett fantastiskt ställe med fin stuga, mitt i skogen och med vattnet bara några steg med egen brygga direkt utanför dörren. Vi har ätit god mat lagat av Niclas mamma hela veckan och vart på massvis med utflykter. Givetvis har Dessie vart med på precis allt och hon har älskat att vara där uppe. 

Vi har vart i två naturreservat, ett café där det går lösa fåglar, lamadjur och gris, båtrace i hamnen, båtutflykt på Niclas mammas och Jans stora fina båt, besök på strutsgård, hälsat på Niclas pappa, vart på loppis, i en hundbutik, kollat på Säters gamla mentalsjukhus osv! Fullt av aktiviteter! 

Dessutom har Niclas mamma tre katter (och Kajsa! Älskade pudel!) som Dessie vart flera timmar nästan varenda dag med, katterna är riktiga bossar i huset och Dessie går hemskt gärna omvägar men hon är snäll mot dom och det var så roligt att se hur hon betedde sig. 

Eftersom stugan ligger i skogen vid vattnet har apportering vart självklart! Hennes älskade dummie var det första jag packade ner och den användes flitigt, så duktig är hon och nu KASTAR hon sig ut från bryggan, något hon ALDRIG gjort innan och hon har till och med vart rädd för bryggor. Parkouren har hjälpt så mycket! <3

Hon har gått promenader i blåbärsris och bland stubbar och stenar så en aktiv semester har det helt klart vart, men det gillar hon och jag älskar att berika och träna henne. Åh. Den hunden. <3 

En gammal Frolicreklam på loppis!

Ge miiiiiiig!

Ett av våra nya "tricks". Det övas och övas!

Parkour i Säter


Selfie med mentalsjukhus!


Livet i dalarna <3Köpte Härliga hund och hittade världens finaste Felux! 


Frukost på bryggan varenda morgon.


Morgondopp!

Min cooling i Örebro! Världens snyggaste narval också!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar